Alege un masterclass by Dreamclass, învață din orice colț al lumii și primește cadou 2 ore de mentorat cu experți de top din Moldova și România 

width=698

 

Dreamclass by Dreamups este o platformă online care oferă masterclass-uri predate de experți în limba română, adaptate la contextul din Moldova, prin care îți vei transforma viața profesională și vei obține skill-uri noi.

 

De ce să alegi masterclass-urile Dreamclass?

 

Un masterclass înseamnă conținut de înaltă calitate, compresat în 1-2 ore, pentru a-ți dezvolta rapid noi abilități profesionale. Este accesibil și flexibil, poți învăța online, de pe telefon sau laptop, din orice colț al lumii, fie că ești în drum spre serviciu, în pauza de masă sau ai o oră liberă în weekend.

 

În decembrie, accesează 3 masterclass-uri noi de la Dreamclass by Dreamups pe subiecte actuale. Citește articolul și alege ce ți se potrivește cel mai bine.

 

Fundamentele în Product Management, un masterclass cu Adrian Pica

 

Salariul pentru un Product Manager în Moldova variază între 16.000 și 60.000 de lei. Dacă ești project manager, mid-level product manager sau ești gata să faci o schimbare în carieră, masterclass-ul cu Adrian este primul tău pas către acest rol.

 

Cine este Adrian Pica? Expert cu 10 ani de experiență, fost VP of Product Management la Bolt și actualul Chief Product Officer și membru a board-ului la Potters Maps, unde crează produse tech avansate.

 

width=698

 

În peste 98 de minute de masterclass, vei înțelege rolul Product Managerului, diferențele față de Project Manager și Product Owner, vei explora fundamentele și instrumentele specifice poziției pentru a fi gata să te lansezi în carieră. 

 

Prinde prețul special cu 50% reducere:  https://bit.ly/masterclass_productmanagement

 

P.S. Iar dacă te numeri printre primii 10 absolvenți, vei primi un bonus de 2 ore de mentorat cu Adrian Pica.

 

Leadership și comunicare, un masterclass  cu Cristian Ziliberberg

 

Într-o lume cu automatizare și tehnologie avansată, soft skill-urile și abilitățile de comunicare eficientă rămân esențiale pentru succesul tău atât în carieră, cât și în viața personală.

 

Masterclass-ul pe leadership este pentru tine dacă ești un lider de echipă, actual sau viitor, membru al echipei, fondator de afacere sau startup, sau dorești să crești abilitățile tale de leadership.

 

width=698

 

Alături de Cristian Ziliberberg, Expert în Leadership cu peste 12 ani de experiență, în doar 62 de minute, vei învăța abilitățile esențiale ale unui lider: viziune, comunicare eficientă, delegare, ghidarea către obiective, negociere și rezolvare a conflictelor.

 

Devino un lider admirat. Obține 50% reducere: https://bit.ly/masterclass_softskills

 

P.S. Iar dacă te numeri printre primii 10 absolvenți, vei primi un bonus de 2 ore de mentorat cu Cristian Ziliberberg.

 

Investiții în startup-uri tehnologice, un masterclass cu Mihai Stipanov și Dmitri Namașco

 

Independența financiară este un obiectiv fundamental în zilele noastre, iar investițiile sunt frecvent discutate în acest context. Însă, cum putem decide în ce afaceri să investim și în care nu?

 

Are sens să investim în startup-urile din Moldova? Găsește răspunsurile în cadrul masterclass-ului despre investiții și află cum poți deveni un Business Angel pentru startup-urile tech cu potențial de unicorn în Moldova.

 

width=698

 

Cine sunt experții? Mihai Stipanov, General Partner & Founder Mozaic cu experiență de peste 7 ani în lumea startup-urilor, și Dmitri Namașco, CEO Mozaic, comunitatea de angel investitori din Moldova care a investit deja peste 1 000 000 EURO. 

 

Locurile pentru masterclass sunt limitate. Înscrie-te pe lista de așteptare aici: https://bit.ly/masterclass_investiții_waitinglist

 

P.S. Primii 10 absolvenți ai masterclass-ului vor primi bonus 2 ore de mentorat cu Mihai și Dmitri.

 

width=698

 

Versiunea ta mai bună începe cu Dreamclass. Accesează platforma, alege un masterclass și dă o nouă șansă carierei tale. 

 

Vrei mai multe oportunități? Urmărește-ne pe Facebook & Instagram.

Această inițiativă este implementată cu suportul Proiectului OPTIM, susținut de Elveția și organizația Helvetas.