Program de dezvoltare profesională: Pas cu pas, proiectarea cu succes la disciplina opțională Educație pentru mediaMedia este un important mediu educogen care contribuie la creșterea nivelului de conștientizare al elevilor cu privire la provocările lumii de azi și problemele sociale actuale.
𝗖𝗮𝗱𝗿𝗲𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗱𝗮𝗰𝘁𝗶𝗰𝗲 au oportunitatea de a realiza disciplina opțională sau activitatea de cerc în baza curriculumurilor opționale aprobate de minister.
Pentru a face acest lucru cu succes, vă invităm la programul de formare cu tema 𝐏𝐚𝐬 𝐜𝐮 𝐩𝐚𝐬, 𝐩𝐫𝐨𝐢𝐞𝐜𝐭𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐮 𝐬𝐮𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐥𝐚 𝐝𝐢𝐬𝐜𝐢𝐩𝐥𝐢𝐧𝐚 𝐨𝐩ț𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥ă 𝐄𝐝𝐮𝐜𝐚ț𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐚.

În cele 3 sesiuni veți învăța:
- cum dezvoltăm designul proiectării de lungă și scurtă durată (lecții și pe unități de învățare) la disciplina opțională Educație pentru media
- cum integrăm proiecte de educație media interesante și motivante pentru elevi
-cum evaluăm competențele de alfabetizare media și cum transformăm provocarea de a evalua la disciplina opțională într-o oportunitate de împărtășire a succesul învățării cu elevii la clasă
Se vor utiliza manualele de educație media, dar și alte resurse RED pentru a transforma învățarea într-un proces interactiv și formativ.
Vă puteți înregistra aici: https://forms.gle/7AjyweVFBxeHH2CP8

covers 21