Expertiza socială - necesitate profesională a contemporanității. Studii de masterat în Expertiză Socială în cadrul Universității Libere Internaționale din Moldova(ULIM)Expertiza Socială – profesie de elită pentru bunăstarea comunitară în Republica Moldova.

Universitatea Liberă Internațională din Moldova(ULIM) în colaborare cu City University of New York (SUA) și Asociația Națională a Asistenților și Experților Sociali din Moldova oferă rambursarea a 50 % din costul contractului de studii la Programul de masterat în Expertiză Socială.

  • Dacă ești preocupat de avansarea în carieră;
  • Dacă ești interesat de a deprinde noi abilități;
  • Dacă vrei să implementezi un proiect de antreprenoriat social,

atunci te îndemnăm să aplici la Programul de masterat în Expertiză Socială.

Expertul Social e specialistul care are o viziune amplă asupra sistemului şi vine cu acţiuni concrete şi rapide pentru soluţionarea problemelor individuale, interpersonale și comunitare.

Principala caracteristică a programului este accentuarea părții practice, chiar din primul semestru de studii, fiecare student începe cu elaborarea și implementarea unui proiect de antreprenoriat social.

Procesul de învățământ este hibrid, cu predare în sala de curs și online, asigurat de profesori din Republica Moldova si Statele Unite ale Americii.

Pentru a vă înscrie la Program, Vă rugăm să depuneți actele necesare la Comisia de admitere, ULIM, programul de masterat „Studii avansate în asistența socială și expertiza socială”.

Iar pentru a vă face o imagine de ansamblu în ceea ce privește studiile în Expertiză Socială, vă invităm la un Seminar de introducere pentru studii - mbătă, 26 august, ora 09:30- 12:30, str. Bălănescu 29/1.

Înregistrare: nasw.moldova@gmail.com, 0792 70 706.

Expertiza Strategia transformațională în domeniul sănătății mintale antreprenoriatului social și dezvoltării comunitare. 8

Articol adaugat de: Mihaela Munteanu