Lansarea programului de consultații individuale pentru ONC-urile din Moldova



Centrul CONTACT anunță despre lansarea Programului de Consultații individuale pentru ONC-urile din Republica Moldova, care vor fi organizate în perioada lunilor iunie - decembrie 2023 și este desfășurat cu suportul financiar al Suediei.

Consultațiile se vor oferi pentru următoarele domenii:

  • Dezvoltare organizațională, care include, dar nu se rezumă la: înregistrare și re-înregistrarea organizației, ajustarea documentelor statutare, elaborarea politici și proceduri organizaționale obligatorii, elaborare rapoartelor anuale, comunicare și promovarea organizației, voluntariat și statutul de instituție gazdă, management organizațional, monitorizare și evaluare, planificare organizațională, etc;
  • Management financiar, care include, dar nu se rezumă la: elaborare de rapoarte contabile anuale, darea de seamă pe venit, contracte de angajare, politici contabile, buget financiar consolidat, planificare financiară, etc.

Fiecare organizație poate beneficia de maxim 2 consultații gratuite, la unul sau două dintre subiectele menționate mai sus. După înregistrare, expertul/a va contactata organizația, pentru a stabili data și ora ședinței, în dependență de disponibilitatea beneficiarului.

Pentru înregistrare și participare la Consultații completați Formularul și bifați domeniul dorit.

Notă* Având în vedere interesul sporit pentru unele subiecte în cadrul consultațiilor individuale, Centrul CONTACT poate decide pe parcursul programului, organizarea unor consultații de grup la aceste teme, astfel unele dintre cererile pentru consultații individuale pot fi comasate, așa ca solicitanții să fie invitați să participe la consultații de grup.

Pentru  informații suplimentare ne puteți contacta prin email: info.ong.contact@gmail.com sau telefonic: Anișoara Bezărău, 068093861 – coordonatoare program, Centrul CONTACT.