Lansarea in premieră în Moldova a cursului „Manageri în servicii sociale”



Dragi colegi,

CONCORDIA Academia anunță lansarea înscrierilor pentru cursul Manageri în servicii sociale, dezvoltat în parteneriat cu Academia de Management Social din Viena.

Oportunitate limitată:

  • Posibilitatea accesării burselor care acoperă 55% din costurile cursului. Costul integral al cursului este de 550 euro (aici fiind inclusă taxa de participare, materialele, prânzurile si coffee-break-urile aferente modulelor în prezență), din care participanții selectați vor achita mai puțin de jumătate, doar 250 euro.
  • Absolvenții vor primi diplome recunoscute de Agenția Națională Asistență Socială.

 

Detalii Curs MANAGERI în servicii sociale:

 Iți propunem un parcurs de formare teoretică compus din 5 module de 3 zile (primul și ultimul in prezență, în Chișinău, iar celelalte online) după următorul program :

·    Modul 1  -

14-16 decembrie (cu prezență)

·    Modul 2  -

25-27 ianuarie (online)   

·    Modul 3  -

15-17 februarie (online)     

·    Modul 4  -

22-24 martie (online)     

·    Modul 5  -

26-28 aprilie (cu prezență);

  • cursul se adresează directorilor, managerilor, coordonatorilor de echipe și departamente din top și middle management-ul furnizorilor publici și privați din domeniul social și socio-medical;
  • este bazat pe un curriculum dezvoltat împreună cu Academia de Management Social din Viena cu modele relevante și aplicabilitate practică crescută;
  • beneficiezi de un grup de formatori recunoscuți la nivel internațional, ce îți vor garanta un parcurs individualizat de învățare;
  • vei avea acces la o comunitate de manageri experimentați în domeniul social alături de care poți face schimb de idei și soluții la situațiile care apar în activitatea de zi cu zi;
  • diplomă recunoscută de către Agenția Națională Asistență Socială;
  • ai acces la un pachet de burse si un sistem facilitat de plata a diferenței cu pană la 5 tranșe;
  • toate cheltuielile de transport, cazare, alte mese vor fi suportate de către participanți sau organizațiile acestora.

 

Ce trebuie să faci:

Asigura-te că poți participa la curs (program 9-17 pentru sesiunile în prezență și 9-14,30 pentru sesiunile online) și poți dedica circa 6 ore/lună studiului individual și pregătirii temelor de modul.

Trimite-ne CV-ul actualizat și o scurtă scrisoare de motivație la adresa vadim.tarna@concordia.md cu subiectul „Aplicație Curs Manageri” până la data de 7 decembrie 2022. Burse vor fi acordate persoanelor cu scrisori de motivație convingătoare, care demonstrează nevoia de formare prin definirea specifică a provocărilor cu care se confruntă.

Atenție - prezența este obligatorie, iar acumularea a peste 25% absențe determină imposibilitatea obținerii diplomei de absolvire fără recuperarea orelor absente.

 

Persoană de contact: Vadim Țărnă, Manager CONCORDIA Academia, tel: +373 62173049

Așteptăm cu interes aplicațiile voastre.


Gânduri bune de la noi,
Echipa CONCORDIA Academia

Articol adaugat de: Vadim Tarna