Selectarea lucrătorilor/lucrătoarlor de tineret la atelierul de instruire „iPlay”



Fii parte a Comunității lucrătorilor de tineret!

Invitaţie de înregistrare a lucrătorilor de tineret pentru a participa la cel de-al 3lea Ateier de instruire „iPlay!” din cadrul seriei de ateliere organizate de Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” menite să consolideze comunitatea lucrătorilor de tineret/ practicienilor în Republica Moldova.

Data: 18-20 noiembrie 2022

Locația: în afara orașului Chișinău

La atelierul, lucrătorii și lucrătoarele de tineret vor descoperi importanța jocurilor de societate în lucrul cu tinerii, în deosebi cum să faciliteze în scopuri educaționale un joc de societate.

Atelierul este bazat pe dezvoltarea competențelor lucrătorilor de tinere în facilitarea și debrifarea jocului de societate „Intră în țara Demnității”, dezvoltat de Consiliul Europei și tradus în limba română de Institutul „MilleniuM”, care este un joc de societate cu elemente de simulare pentru a oferi tinerilor posibilitatea de a învăța despre procesul de luare a deciziilor la nivel național și local. În cadrul atelierului, participanții și participantele vor primi în dar jocul pentru pentru a putea fi utilizat în activitatea sa cu tinerii.

Crezi că poți contribui și tu la acest atelier? Hai cu noi!

Pentru participare, completează formularul: https://forms.gle/aq5TfZWT9o3jpJus8

Termen limită de completare a formularului: 10 noiembrie 2022

Cheltuielile de cazare, alimentare și transport for fi acoperite de către organizatori.

 

Îndrăzniți! Aplicați și hai să construim împreună comunitatea lucrătorilor de tineret!

Ateliere de instruire sunt organizate și în contextul recomandărilor și discuțiilor din cadrul Forumului Național al Lucrătorilor de Tineret din 26-28 mai 2022, unde participanții și participantele au accentuat în Rezoluție necesitatea creării Comunității lucrătorilor și lucrătoarelor de tineret în Republica Moldova. Astfel, prin construirea comunității lucrătorilor de tineret / practicienilor, vom crea un spațiu sigur pentru împărtășirea experiențelor și practicilor în lucrul cu tinerii astfel încât lucrătorii de tineret să dezvolte idei și să se sprijine reciproc în dezvoltarea pentru a deveni mai buni.

________________________________________

Atelierele pentru consolidarea Comunității lucrătorilor de tineret / practicienilor sunt organizate de Institutului de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” susținute financiar în cadrul Fondului Comun pentru dezvoltarea Centrelor de tineret și consolidarea participării și implicării civice a tinerilor din Republica Moldova al Ministerului Educației și Cercetării, SDC și UNFPA Moldova.