Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova anunță organizarea școlii Super Mentor



Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova (RNCLTM) invită tinerii activi și dornici de a crea un Consiliu al Tinerilor în raionul lor să participe la Școala Super Mentor.

✅Dacă ești dornic să realizezi o schimbare și să fii tânărul care lansează procesul de creare a unui Consiliu al Tinerilor, vrei ca tinerii din raionul tău să poată dialoga cu factorii de decizie, ești motivat să te implici în identificarea și soluționarea problemelor, dar și să formezi o structură reprezentativă a tinerilor, această oportunitate este perfectă.

📌În cadrul școlii sunt invitați să participe tineri din raioanele: Cimișlia, Călărași, Briceni, Edineț, Dondușeni, Telenești, Criuleni, Taraclia, Leova, Cahul, Strășeni, Ialoveni, Rîșcani.

-La Super Mentor pot participa tinerii cu vârsta cuprinsă între 14-35 ani.

-Doritorii de a participa vor completa formularul de înscriere: https://forms.gle/pZv18Qzr44S5AMfo6

-Formularul poate fi completat până la data de 24 octombrie;

-Super Mentor va fi organizat în perioada 30 octombrie -1 noiembrie și se va desfășura la EcoVila.

➡️În urma școlii, tinerii își vor asuma responsabilitatea de crea un Consiliu al Tinerilor în raioanele din care vin și să dezvolte sectorul de tineret la nivel local prin promovarea participării tinerilor în procesul decizional.

_______________________________________________________

Școala Super Mentor este organizată de Rețeaua Națională a Consiliilor Locale ale Tinerilor din Moldova cu susținerea financiară a Ministerului Educației și Cercetării prin intermediul Programului Național de Asistență privind Consolidarea capacităților de organizare și funcționare a Consiliilor Raionale/Municipale ale Tinerilor.