Training pentru experții care vor să devină mentori. Moldova Mentor’s Masterclass organizat de Garage48 și Yep Moldova a ajuns la cea de-a șasea ediție



Moldova Mentor’s Masterclass este un eveniment pentru antreprenori, startupperi, profesori, traineri, consultanți, experți în business sau marketing și cei care vor să devină manageri buni pentru echipele lor.

În doar 24 de ore, participanții vor învăța cum să-și îmbunătățească abilitățile de lucru cu echipa și cum să-și împărtășească experiența și expertiza într-un mod eficient, iar asta îi va ajuta inevitabil în a deveni mentori. Dinamica echipei, rolul unui mentor în echipă, esența teambuildingului, feedback-ul, ascultarea activă și validarea ideilor sunt doar câteva din subiectele pe care le vom aborda.

Evenimentul Moldova Mentor’s Masterclass se va desfășura offline, la Artcor,  pe 13 octombrie, între orele 09:00 și 17:00.

Participanții vor primi:

  • Informații actuale și instrumente eficiente, testate de mii de oameni;
  • Comunicare și feedback din partea experților și mentorilor noștri din Estonia;
  • Conexiune și networking cu o rețea de experți și lideri din diferite domenii;
  • Analiza detaliată a calităților unui mentor și recomandări practice pentru a pune în aplicare calitățile respective.

Invitata specială Moldova Mentor’s Masterclass a acestei ediții este Mayri Tiido. Mayri vine din Estonia și este trainer, speaker, expertă în workshop-uri. Are o experiență de peste 10 ani în educația non-formală, cu specializare pe soft skills, durabilitate și economie circulară. Mayri este și co-fondatoarea SkyRocket Your Team și Materjalivoog, founder și CEO Lowmerism, co-founder Circular Economy Estonia.

Aplicările sunt deschise până pe 11 octombrie.

Fă upgrade calităților tale de mentor. Înregistrează-te acum: https://garage48.typeform.com/to/TpPSvZp9 

Programul este organizat de Yep!Moldova și Garage48, cu susținerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe al Estoniei în cadrul Fondului pentru