Proiectul “Good.Better.Organic.” – Moldova 2022

Good.Better.Organic. - Moldova 2022

 

Proiectul „Good.Better.Organic.” din 2022 de la APOLLO e.V. crează legătura între tinerii fermieri ecologici moldoveni, germani și ucrainenii refuguiați. Cei care sunt antrenați în agricultura ecologică sau doresc să devină fermieri ecologici sunt invitați să descopere oportunitățile și provocările agriculturii ecologice în ambele țări (Republica Moldova și Germania), să discute aspectele de producție, procesare și marketing în ateliere, discuții tehnice și vizite de lucru.

În perioada 9-17 august 2022 este planificată o vizită de lucru în Germania, regiunea Brandenburg. Pe parcursul acestei perioade tinerii din Moldova, Germania și Ucraina vor fi cazați în orășelul Gransee unde vor avea ocazia să facă cunoștință cu semenii săi și să discute diverse aspecte legate de agricultura ecologică. Vor fi efectuate vizite la ferme agricole ecologice specializate în producție de legume, cultivare pentru semințe, fermă de capre, prisacă ecologică.

Toate costurile de transport, cazare și alimentare vor fi acoperite de organizatori. Călătoria în Germania va fi organizată cu microbuzul și presupune un drum de peste 18 ore într-o direcție.

Doritorii de participa la acest proiect sunt invitați să completeze acest formular.

Data limită de acceptare a cererilor: 25 iulie 2022.