Participă și promovează educația prin jocuri de masă în regiunea ta!



Banner proiectAsociația pentru Inovare, Educația și Dezvoltarea Tineretului invită tinerii din comunitățile rurale ale țării (zona nord, centru, sud), reprezentanți/te ai consiliilor de elevi, lideri/e ai grupelor de inițiativă și activiști/ste comunitari de pe întreg teritoriul țării, să aplice în cadrul proiectului ACT (activiști comunitari tineri).

  • Perioada desfășurării instruirii: 08-10 iulie 2022
  • Locația: Chișinău- cazarea și alimentarea sunt asigurate de organizatori
  • Termen limită de aplicare: 19 iunie 2022
  • Pentru aplicare completează formularul:  https://forms.gle/fPiWiJokJrnd3LUdA

Atenție! vor fi selectate doar 20 de persoane!

Organizatorii vor selecta 20 de participanți/te de pe întreg teritoriul țării, care în urma instruirii vor primi câte un set de jocuri de masă, cu ajutorul căruia vor organiza 5 activități pentru minim 60 tineri din comunitatea de baștină de proveniență ale beneficiarilor.

În urma cursului participanții vor:

  • desfășura 3 activități în localitățile pe care le reprezintă, unde vor implica în total minim 60 tineri;
  • realiza un sondaj în rândul celor 60 de beneficiari ai activităților și vor introduce datele răspunsurilor într-un fișier;
  • raporta online 3 activități de follow-up;
  • primi un set de jocuri de masă, pentru realizarea activații de multiplicare;
  • participa la conferința de încheiere a proiectului.

Criterii de selectare pentru participanți:

✔️ Deține unul dintre următoarele roluri: tinerii din comunitățile rurale ale țării (zona nord, centru, sud), reprezentanți/te ai consiliilor de elevi, lideri/e ai grupelor de inițiativă și activiști/ste comunitari;

✔️Este locuitor/rezident al unei comunități rurale din Republica Moldova;

✔️ Deține scrisoare de delegare din partea unei instituții de învățământ, ONG sau altă instituție care deleagă participantul/a;

✔️ Disponibil de a participa pe toată durata cursului de instruire;

Pentru detalii adiționale ne puteți contacta la adresa de email-ul: asociatiaaied@gmail.com sau nr. de telefon 068093861, Anișoara, coordonatoare de proiect.

Scopul proiectului: Sporirea gradului de participare comunitară, pentru 20 de tineri, din 20 de comunități rurale ale Republicii Moldova, prin intermediul activităților de educație non-formală.

Proiectul ACT (activiști comunitari tineri) este implementat de AO Asociația pentru Inovare, Educația și Dezvoltarea Tineretului, cu suportul financiar al Ministerului Educației şi Cercetării în cadrul Programului de Granturi pentru organizațiile de tineret 2022.