Proiectul BSB Smart Farming va invita la Academia Smart Farming

May be an image of text that says 'Project funded by EUROPEAN UNION ACADEMIA SMART FARMING APRILIE JUNIE 2022 Black CROSSBORDER ea PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMUN BAZINUL MĂRII NEGRE 2014-2020 CENTRUL DE CONSULTANȚĂ ÎN AFACERI VĂ INVITĂ 6 WEBINARE TEMATICE VISION CAMP- ATELIER DE LUCRU TEMATIC SUCCES STUDY CASE- VIZITĂ ÎN TEREN 辦 CROSSBORDER COOPERATION „BSB SMART FARMING PREGĂTIREA ÎN COMUN CONDIȚIILOR PENTRU TRANSFORMAREA SECTOARELE ȘI CCA CONSULTANȚĂN TANȚA ÎN CENTRUL DE CONEXE DIN ZONA BAZINULUI MĂRII NEGRE" (BSB-908) Common borders. Common solutions. AFACERI <a href=HTTP://BLACKSEA-CBC.NET/'" />

 

Centrul de Consultanță în Afaceri , implementator al proiectului
„BSB Smart Farming - Pregătirea în comun a condițiilor pentru transformarea digitală în sectoarele agricole și conexe din zona bazinului Mării Negre” BSB Smart Farming lansează ACADEMIA SMART FARMING!
Scopul Academiei SMART FARMING este susținerea și promovarea tansformării digitale în agricultură, sprijinirea antreprenoriatului, în special în rândul tinerilor, start-up-urilor din zonele rurale.
Academia presupune o serie de activități legate de IoT și digitalizarea agriculturii în Republica Moldova, precum:

* Organizare a 6 webinare pe tematicile :
Modulul 1: Agricultură inteligentă și IoT - 10 Mai ora 12:00 ONLINE  https://forms.gle/1DHyp91ZCi64WYmz6 
Modulul 2: Tranzitia spre digitalizare a IMM-urilor in RM .Automatizarea și managementul ecosistemului cu efect de seră.
Modulul 3: Adoptarea tehnologiilor SF în producția vegetală.
Modulul 4: Sistem și management de irigare prin picurare.
Modulul 5: Marketing digital în agricultură și piețe.
Modulul 6: Noi spații antreprenoriale pentru SF/IoT - încurajarea start-up-urilor în rândul tinerilor și femeilor din regiune

* Smarty Farming Vision Camp - un atelier de lucru tematic deschis pentru toți doritorii, persoane interesate în domeniul digitalizării agriculturii, tehnilogii performante , etc.
* Atelierul are drept scop de a defini utilizarea digitală în zona agriculturii BSB, pentru a satisface nevoile agriculturii cu antreprenori. Atelierul va oferi posibilitatea antreprenorilor , start-up-uri, reprezentanți ai agriculturii și organizații de cercetare și tehnică de a vorbi și de a face schimb de cunoștințe.
* Smart Farming Vision Camp include prezentări, discuții, networking direct pentru beneficiarii interesați, pentru a identifica și prioritiza serviciile și aplicațiile care ar trebui dezvoltate mai întâi în toate domeniile lor de activitate - producție, oportunități de tranzacționare, management al riscului, schimb de bune practici, instruire.
* Vizită în teren : Caz de Succes!
Cei care se vor înregistra și participa la webinarele online și la Vision Camp (atelierul de lucru) vor fi invitați să participe la o vizită de grup de jumătate de zi la un antreprenor care a implementat cu succes tehnologii digitale în afacerea sa.

Participanții care se vor înscrie la activități vor beneficia ulterior participării la webinare și de Vizite în Teren la diferiți comeciați / implementatori IoT și vor avea posibilitatea să testeze în practică drone, să evalueze o seră automatizată și să ia cunoștință cu o nouă aplicație iFARM care permită o automatizare totală a unei ferme.
Încrierea în cadrul ACADEMIEI SMART FARMING este gratuită, cît și participarea la activitățile planificate. Totuși locurile sunt limitate (20 persoane) pentru vizitele în teren, și va fi acordată prioritate celor care au participat la toate activitățile din cadrul Academiei SMART FARMING.

Linkul de inregistrare il gasiti aici:

https://forms.gle/zpeYM7rwv5vtqhhv7