Apel extins de înscriere la școala de instruire cu privire la antreprenoriatul social pentru tinerii NEET din r. Dubăsari

Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică din Moldova (AHCCJ) extinde perioada de înscriere la Școala de instruire cu privire la antreprenoriatul social pentru Tinerii NEET din r. Dubăsari în cadrul Proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene și implementat cu sprijinul partenerilor externi: Fundația Moldcell, Asociatia Obsteasca "Indigo", Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d'Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor, Institutul European pentru Inițiative, Reforme și Educație, SRL “NETSISTEM ”.

Instruirile se vor desfășura în perioada 07/05/2022 - 30/06/2022, în s. Coșnița, r. Dubăsari pe parcursul a 12 zile.

La finalul perioadei de instruire, participanții/tele vor primi certificate de participare și vor avea posibilitatea de a participa la un concurs de 2 granturi în valoare de 2000 de euro în scopul deschiderii/dezvoltării unei afaceri sociale în raionul Dubăsari.

Candidații/tele urmează să corespundă următoarelor cerințe:

  • să fie tânăr(ă) NEET din raionul Dubăsari cu vârsta cuprinsă între 18 - 35 ani, care la momentul aplicării la instruire este neîncadrat profesional și nu urmează niciun program educațional;
  • să cunoască limba română;
  • să fie disponibil(ă) să participe pe întreaga durată a școlii de instruire;
  • să completeze formularul de participare: https://docs.google.com/forms/d/13hxNR61t4sb9W8r3wbTqy4RqRn2_WyCsYBbNwoOJAhc/edit până la 05.05.2022.

Scopul acestui proiect este de a valorifica tinerii NEET ca resurse capabile să schimbe viața comunitară și antreprenorială, implicându-se civic și dezvoltându-se profesional.

Aplică acum și fii gata de o experiență nouă pentru o integrare profesională reușită! Înscrierea este gratuită!

Pentru detalii, accesează www.haitinere.md, www.henricapitant.md  sau contactează-ne la adresa de e-mail: goyouthplus@gmail.com.