Termen extins: Standarde europene pentru certificarea ecologică agroalimentară

April events fb event cover 26.04

 

 

 

 

 

 

 

Atelier dedicat antreprenorilor alimentari mici: Standarde europene pentru certificarea ecologică agroalimentară - aspecte de sănătate, mediu și comerț echitabil.

În cadrul atelierului vom discuta despre:

  • legea europeană privind producția de alimente ecologice,
  • inspecția și certificarea în fiecare etapă a lanțului de aprovizionare,
  • criteriile pentru o agricultură regenerativă, durabilă, bazată pe carbon,
  • de asemenea, vom discuta despre particularitățile certificării eco în Moldova: proces, acte necesare, costuri etc.

Limba de comunicare: engleza și româna.

Atelierul va fi facilitat de către:
- Urszula Soltysiak, Federația Internațională a Mișcărilor din Agricultura Ecologică
- Alexandrina Livinscaia, organismul de certificare privat ''Certificat-Eco'' din Moldova

Participarea are loc doar în baza înregistrării: https://forms.gle/CSubJmoebkmjXEiu8
Numărul de participanți este limitat la 15!
Termen limită de înregistrare: 25.04.2022, orele 16:00. 

Articol adaugat de: A.O. Katalyst