Invitaţie de participare la Atelier Scriere de Proiecte



📣Aveţi o ideie de proiect pentru Programul anual de Granturi pentru organizaţiile de tineret pentru anul 2022 și doriți să aplicați la finanţare❓

Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" Vă invită să participaţi la Atelierul Scriere de Proiecte în cadrul căruia veți cunoaște critriile de finanțare a proiectelor depuse și veți lucra asupra descrierii aplicaţiei de grant conform cerințelor finanțatorului.

Pe durata celor două zile de atelier vom lucra asupra:

☑ Analiza formularului de aplicare;

☑ Elaborarea cereriilor de finanțare: Matricea cadrului logic – formularea scopului, elaborarea obiectivelor, rezultatelor și activitățile proiectului.

☑ Identificarea Activităților și Elaborarea Planului de implementare (Planul Gantt).

☑ Elaborarea Bugetului pentru proiect. Eligibilitatea Costurilor.


Atelierul Scriere de Proiecte se axează pe aspecte practice, astfel doar 20% din conţinut va fi teorie și 80% va fi practică, acest lucru va permite de a dezvolta o aplicație de proiect calitativă conform cerințelor finanţatorului.


Pe întreaga perioadă a atelierului veți primi suportul necesar pentru a dezvolta aplicaţia de proiect. La finalul atelierului veți avea cunoștințele teoretice și abilitățile practice în ceea ce privește elaborarea cererii de finanțare, planificarea și implementare a proiectului.


🗓Perioada: 12-13 martie 2022

🕐Orele de lucru în cadrul atelierului: 10:00-17:00

🏠Locația: oficiul Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM", mun. Chişinău, str. Doina şi Ion Aldea-Teodorovici 10/2


👉Pentru participare completați formularul: https://forms.gle/yHyQjUD6uiMqemoSA


❗ Pentru participarea la atelier este necesară o contribuţie financiară în valoare de 450 lei. Această contribuţie va acoperi cheltuielile de alimentare şi de organizare a atelierului.