Termen Extins: A.O. ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” anunță concurs de selectare a participanților pentru participare la instruiri în cadrul proiectului ”Antreprenoriatul mai aproape de tinerii NEET din Bălți, Fălești și Sângerei: construim a

 

FEE

 

Termen Extins: A.O. ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” anunță concurs de selectare a participanților cu vîrsta cuprinsă între 18-30 ani,  pentru participare la instruiri în cadrul  proiectului ”Antreprenoriatul mai aproape de tinerii NEET din Bălți, Fălești și Sângerei: construim acasă!” finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundației Est-Europene.

Proiectul dat e orientat spre promovarea unei culturi antreprenoriale inovative, transparente și digitalizate în Bălți, Fălești și Sângerei, sporind astfel competivitatea economică, reducerea șomajului și incluziunea socio-economică a tinerilor NEET din regiunea de Nord a țării.

Unul din obiectivele proiectului este dezvoltarea competențelor antreprenoriale practice în rândul tinerilor NEET din Bălți, Fălești și Sângerei prin organizarea a 5 module de instruire în domeniu.

Tinerii din cele 3 regiuni vor fi instruiți în domeniul antreprenoriatului, prin consolidarea capacitățiilor la subiectele:

  1. Crearea unei afaceri: de la idee la înregistrare
  2. Finanțe și contabilitate - noțiuni de bază
  3. Gestionarea resurselor umane
  4. Branding și marketing
  5. Elaborarea planului de afaceri

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultați Regulamentul Participantului.

Cum să aplici?

Persoanele interesate sunt încurajate să completeze formularul online  https://docs.google.com/forms/d/175QCEx44HSwTwxpKcV2J-N-WNIADE-fhjyvGL43xCDs/edit  sau să transmită formularul completat la adresa de e-mail adolex21@gmail.com

Termenul limită pentru aplicații este 31 martie 2022.