Start înscrierii la Școala de instruire cu privire la Antreprenoriatul social pentru Tinerii NEET din r. Hâncești

Asociația Henri Capitant de Cultură Juridică din Moldova (AHCCJ) a dat start înscrierilor la Școala de instruire cu privire la antreprenoriatul social pentru Tinerii NEET din r. Hâncești în cadrul Proiectului “Antreprenoriatul social și tinerii din Moldova pentru o societate mai inclusivă, durabilă și inovativă (GoYouth+)”, finanțat de Uniunea Europeană și cofinanțat de Suedia prin intermediul Fundația Est-Europeană / East Europe Foundation - Moldova și implementat cu sprijinul partenerilor externi: Ambassade de France en République de Moldavie, Alliance Française de Moldavie, Chambre de Commerce et d'Industrie France Moldavie, Asociatia Nationala pentru Turism Receptor.

Instruirile se vor desfășura în perioada 01/02/2022 - 31/03/2022, în or. Hâncești pe parcursul a 12 zile.

La finalul perioadei de instruire, participanții/tele vor primi certificate de participare și vor avea posibilitatea de a participa la un concurs de granturi în valoare de 2000 de euro în scopul deschiderii/dezvoltării unei afaceri sociale în raionul Hâncești.

Candidații/tele urmează să corespundă următoarelor cerințe:
- să fie tânăr(ă) NEET din raionul Hâncești cu vârsta cuprinsă între 18 - 35 ani, care la momentul aplicării la instruire este neîncadrat profesional și nu urmează niciun program educațional;
- să cunoască limba română;
- să fie disponibil(ă) să participe pe întreaga durată a școlii de instruire;
- să completeze formularul de participare:
https://docs.google.com/forms/d/1qiorYeAFBsOr0TuhiaeTOYkuuiD5YB2gH1-UCoond7A/edit până la 31.12.2021.

Prin intermediul școlii de instruire, proiectul GoYouth+ și formatorii își propun să transmită participanților/telor cunoștințe și abilități profesionale cu privire la antreprenoriatul social, implicare civică și dezvoltare profesională.

HAI, TINERE!
Aplică acum și fii gata de o experiență nouă pentru o integrare profesională reușită!

Pentru întrebări suplimentare, accesează www.henricapitant.md, www.haitinere.md sau contactează-ne la adresa de e-mail: goyouthplus@gmail.com