Interviu cu Nighina Azizov: "Despre ratificarea Convenției de la Istanbul"



 

AmNeghina Azizoverica House Chișinău vă invită la un webinar despre Convenția de la Istanbul, tratat internațional ratificat curent de către Parlamentul Republicii Moldova. 

În calitate de invitată este Nighina Azizov, expertă în subiectele legate de echitatea și egalitatea de gen.

Acest eveniment are drept scop prezentarea beneficiilor Convenției de la Istanbul pentru fetele și femeile din Republica Moldova, inclusiv ce prevede aceasta și importanța acesteia pentru întreaga societate.

Nighina Azizov este coordonatoare de programe în domeniul eliminării violenței împotriva fetelor și femeilor în cadrul UN Women Moldova. Este licențiată și posedă un master în științe politice la Universitatea de Stat din Moldova.

Expertă în subiectele legate de echitatea și egalitatea de gen, Nighina Azizov este responsabilă de domeniul eliminării violenței și optează pentru o societate inclusivă, unde vocile persoanelor din grupurile subreprezentate sunt auzite.

De asemenea, dna Azizov pledează pentru eliminarea violenței împotriva fetelor și femeilor și consideră că o societate echitabila este atunci când drepturile femeilor și bărbaților sunt respectate în egală măsură.

Evenimentul va avea loc în limba română, în format hibrid, la oficiul America House Chișinău și retransmis pe pagina de Facebook, America House Chisinau.

Adresă oficiului America House Chișinău: Bănulescu Bodoni 27, mun. Chișinău.

Solicităm respectuos să completați formularul de participare pentru a rezerva un loc: https://forms.gle/ecqgUsFFkzw8gpNy5

Vă așteptăm cu drag la evenimentul nostru ! 

 

AH Map