O nouă platformă de masterclass-uri care vine să ajute antreprenorii mici și mijlocii să treacă peste criza creată de pandemia COVID-19



Acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups lansează o nouă oportunitate de dezvoltare destinată antreprenorilor din Republica Moldova. 

Dreamclass” este un produs ce presupune un set de cunoștințe în profunzime pe un subiect nișat din antreprenoriat. La Dreamups, am observat că unii beneficiari nu sunt neapărat interesați să dezvolte o afacere, ci sunt interesați de un domeniu îngust, precum marketing, vânzări, investiții și altele.

Pentru ei, am creat produsul „Dreamclass”, masterclass-uri prin care dezvoltăm subiecte în format de curs video, înregistrate într-o calitate foarte bună și predate de cei mai buni experți, cu o durată, per masterclass, de 4-5 ore, împărțit în module mici de 15-20 minute. 

Scopul este să dezvoltăm o platformă ușor de accesat cu conținut localizat, în profunzime, despre domenii înguste din antreprenoriat, cu implicarea celor mai buni experți.

Dorim să ajungem la 250 antreprenori din țară pentru a-i ajuta să se adapteze „noii realități” create în contextul pandemiei. Acest lucru îl facem posibil prin crearea de cinci masterclass-uri cu conținut relevant, util și de ajutor pentru ca antreprenorii să își îmbunătățească cunoștințele din domeniul digital.

Iată cine sunt cei cinci, cei mai buni, mentori în domeniile lor care vor crea și furniza informații și instrumente online în diverse sectoare, prin crearea a cinci masterclass-uri specializate.

Masterclass pe Surse de finanțare pentru dezvoltarea afacerilor

Speaker: Olga Melniciuc, MBA, PMP - Mentoră în Upcelerator by Dreamups, lucrează în calitate de consultant național pentru abilitarea economică a femeilor la UN Women Moldova; Partener, mentoră și business angel la XY Partners; Director general, cofondatoare la Gradient Consulting.

Speaker: Aura Axenti - specialistă în finanțe la investitii.md, a absolvit Școala de Economie din Toulouse și a lucrat ca asociat la KPMG.

Masterclass pe Marketing și Branding

Speaker: Elena Oprea - Mentoră în Upcelerator by Dreamups, Manager de creștere la TaxAce LTD, Gazdă la #FoundersTalk și Ventures Manager la Innovify, absolventă German Virtual Academy of Sustainability, Sustainability Marketing.

Speaker: Nadia Birca - Directoare Digital Acquisition la Wex Photo Video, Consultantă Digital Marketing la Unilever, Video marketing strategy la Green Park Content, Directoare la Digital Performance, TalkTalk via M/Six, Absolventă University of Birmingham graduate of MSc Marketing Communications.

Masterclass pe E-commerce

Speaker: Elena Agrici - Country Director la Frisbo. Frisbo ajută vânzătorii să primească comenzi de la clienții lor mai ieftin, mai rapid și mai ușor, comerțul electronic fiind cu adevărat fără frontiere, CEO la itaxi, Fondatoare la Guvern24.

Absolventă al Institutului de Artă din Milano, Art/Art Studies și Academia de Studii Economice din Moldova, Licențiată în Economie.

Masterclass pe Cum să-ți vinzi produsele online

Speaker: Vlad Vedrasco - Creator al masterclass-urilor la Amazon Rocket, Expert în publicitate digitală, Consultant în vânzări digitale la Linella, Digital Marketing Executive la Life Care North America, Specialist în Social Media Marketing la Librarius, Fondator și Director de vânzări online la Widras LLC, Director de Marketing Online la Alco Market.

Masterclass pe Legalitate în comerțul online și exporturi pentru afaceri

Speaker: Eduard Sirbu - RIA Expert la Banca Mondială, Partener la HNDN, Consultant la UNCTAD, Consilier pentru proceduri administrative la IFC - International Finance Corporation, Consilier pe Trade Facilitation la USAID/BRITE. 

Platforma online este dezvoltată cu suportul People in Need Moldova. Grantul este oferit în cadrul proiectului „Parteneriatul Estic – Programul de solidaritate împotriva COVID-19”, finanțat de Uniunea Europeană in Republica Moldova.

Partenerul general al organizației Dreamups este Orange Systems, care ne susține din 2016.