„Strategii pedagogice de creare a conținutului pentru copii”

Schimbarea este rezultatul învățării.

Cum se definește și prin ce se diferențiază învățarea în secolul 21?

Ce putem face ca procesul de învățare să devină atractiv și să corespundă necesităților generației actuale de copii?

În ce mod conținutul media poate contribui la educarea copiilor?

Dacă și tu cauți răspuns la aceste întrebări, webinarul dedicat învățării în secolul 21 organizat de Centrul de instruire continuă al TRM este pentru tine.

Trainingul este destinat jurnaliștilor producători de emisiuni și conținut media pentru copii și se bazează pe studierea strategiilor de învățare destinate acestora. Pedagogia calitativă este imposibilă fără psihologie, din acest motiv vor fi puse în discuție și analizate aspectele cheie ale psihologiei și dezvoltării copiilor. Experta internațională Mariah Hagadone – doctorand, lector la Universitatea din Michigan, SUA, specialist în tehnologii educaționale va oferi sfaturi jurnaliștilor care își doresc să exceleze în domeniul media pentru copii și proiectanți de lecții, cu accent pe cursanții marginalizați din societate. În sesiunea finală, elementele importante din sesiunile anterioare vor fi combinate pentru a se uni, astfel încât strategiile de elaborare a programelor pentru copii să poată fi discutate și implementate practic.

Pe durata a două zile de instruire experta te va ajuta să găsești și să structurezi răspunsuri la întrebări preccum:

ü Cum putem folosi informațiile despre copii în crearea de conținut pentru ei?

ü Cum putem deveni buni povestitori educaționali?

ü Cum elaborăm și dezvoltăm scenarii pentru copii?

Pentru a afla mai multe despre învățarea în secolul 21 și pentru a cunoaște detalii specifice producției conținutului media educativ pentru copii te invităm să completezi FORMULARUL.

Perioada desfășurării: 10 – 11 iunie 2021;

Locul desfășurării: platforma online Zoom;

Termen limită pentru aplicare: 08 iunie 2021

*Linkul de acces va fi transmis cu o zi înainte de începerea trainingului.

**Vă rugăm să verificați și emailurile ajunse în SPAM pentru a evita pierderea mesajului.

Trainingul se va desfășura în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IP Compania „Teleradio-Moldova”.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet