Sesiune online pentru organizațiile de tineret, instituțiile publice și private, municipalități privind Certificatul de calitate în proiectele de voluntariat internaționalOrice organizație care dorește să fie implicată în programul Corpul European de Solidaritate ca parteneri în proiecte de voluntariat trebuie să dețină Quality Label (RO Certificat de calitate📑).

Info Centru în Moldova pentru Erasmus+ Tineret și Corpul European de Solidaritate organizează o sesiune pentru a familiariza organizațiile de tineret, instituțiile publice și private, municipalitățile despre cum pot obține Certificatul de calitate pentru a se implica și realiza proiecte de voluntariat în cadrul programului european Corpul European de Solidaritate.

❗Sunt invitate și organizațiile de tineret care deja dețin Acceditarea European Voluntary Service (EVS) pentru a face cunoștință cu noul formular de aplicare pentru obținerea Certificatului de calitate. Acceditarea EVS expiră la 31/12/2021 și este nevoie să aplicați pentru a obține Certificatul de calitate (Quality Label) valabil până în 2027.

Totodată, organizațiile participante vor primi suport în vederea creionării viziunii organizației voastre și încadrarea proiectelor de voluntariat în aceasta pentru scrierea formularului de certificare necesar pentru a deveni beneficiari ai Corpului European de Solidaritate.

Când: 28 mai, ora 16:00
Formular de înregistrare: https://forms.gle/kg2JQZwrgQsD3Dik9
Unde: zoom

Eligibile pentru acest gen de certificare sunt toate organizațiile înregistrate legal și își desfășoară activitate în Republica Moldova: organizații de tineret, centre de tineret, instituții publice sau private, municipalități.

📑Certificatul de calitate este "ticketul de intrare" a organizațiilor pentru a deveni beneficiari ai programului.

Solicitarea și obținerea certificatului de calitate în cadrul Corpului European de Solidaritate reprezintă un proces specific, la finalul căruia este atestată o viziune stragetică, capacitatea materială, umană şi logistică de a propune, implementa şi gestiona proiecte de voluntariat în acord cu principiile, criteriile și specificitatea Corpului European de Solidaritate.

Când: 28 mai, ora 16:00
Formular de înregistrare: https://forms.gle/kg2JQZwrgQsD3Dik9
Unde: zoom
Termen limită de înregistrare: 27 mai, ora 17:00

Link-ul de conectare la sesiune va fi expediat cu o zi înainte de activitate persoanelor care completează formularul de înregistrate.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet