Dezvoltarea Campaniilor Creative cu Cătălina Țurcanu, Specialist în Marketing și BrandingAH LOGO CHISINAU 1

La începutul lunii mai, un spot viral în care 100 de moldoveni și-au sunat persoana dragă spunându-i, live, că le este dor de ea, a făcut furori în mediul online, acumulând aproape jumătate de milion de vizualizări încă din primele zile.

Noi am găsit mintea creativă din spatele spotului și astfel, America House Chișinău invită toți doritorii să participe la un webinar (https://fb.me/e/Lw0s3e5k) cu Cătălina Țurcanu, Specialist în Marketing și Branding. Vom discuta pe 14 mai începând cu orele 17:00 despre elaborarea campaniilor de impact cu buget restrâns, dar creativitate multă. Vom discuta despre procesul de creație, detalii picante din culisele marketingului moldovenesc și vom strecura una sau două întrebări despre burnoutul la locul de muncă și productivitatea toxică.

Cu siguranță acest eveniment te va lăsa plăcut surprins, dar și cu multe informații utile și răspunsuri la întrebările pe care le puteți avea. Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet