Inovații și antreprenoriat media

…În pas cu timpul marilor provocări...

Centrul de instruire continuă al Companiei „Teleradio-Moldova” invită jurnaliști, manageri de instituții media, freelanceri și producătorii independenți la o sesiune de instruire GRATUITĂ, dedicată inovațiilor în domeniul managementului mass-media.

Dr. Yusuf KALYANGO – consultant media, trainer internațional și profesor universitar, din SUA, va prezenta participanților idei și strategii noi despre modul în care industria media trebuie să evolueze pentru a ține pasul cu tehnologiile de comunicare și cum comportamentul consumatorilor de noi media a transformat media audiovizuală globală. Modulul de instruire va evidenția cum radiodifuzorii și jurnaliștii care doresc să supraviețuiască în această nouă eră trebuie să gândească dincolo de granițele relației „angajat pentru angajator” și să învețe să găsească noi modalități de captare a publicului și piețe dincolo de Moldova; indiferent dacă sunt redactori de știri sau editori, producători de filme sau fotografi, videografi, jurnaliști, producători de televiziune sau manageri de redacție. Se va discuta despre piața mediatică ca o platformă regională și globală, chiar și pentru Republica Moldova, deoarece cu extinderea rețelei Internetului, continuă să apară noi platforme de comunicații digitale, software accesibil și tehnologii informaționale ce oferă inovații antreprenoriale și oportunități pentru conectivitate globală și apel către o audiență globală.

Pentru a atinge scopul acestui modul de instruire, vom folosi cazuri specifice de inovație, vom discuta despre antreprenoriatul media, jurnalismul advocacy și tendințe, comunicarea în criză și despre viitorul mass-media - rețelele de socializare și influencerii din generația Z. Veți afla mai multe cum să profitați de inovația durabilă prin adoptarea de noi strategii în calitate de rezolvatori creativi de probleme, gânditori critici, colaboratori și persoane care își asumă rațional riscuri prin intermediul tehnologiei media existentă.

Perioada desfășurării: 18 – 21 mai 2021

Locul desfășurării: platforma online ZOOM

Pentru a primi linkul de acces la instruire, doritorii sut rugați să completeze  FORMULARUL

Termen limită pentru înregistrare: 16 mai 2021

*Linkul de acces va fi transmis cu o zi înainte de începerea trainingului.

**Vă rugăm să verificați și emailurile ajunse în SPAM pentru a evita pierderea mesajului.

 

Training-ul se va desfășura în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IP Compania „Teleradio-Moldova”.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet