Podcastul – trecut, prezent și viitor

Podcast – termen auzit din ce în ce mai des în comunitățile de jurnaliști și de practicieni în domeniul mass-media, relativ nou pentru Republica Moldova, dar cu perspective promițătoare.

Dacă ai auzit despre podcasturi, dar nu știi exact ce înseamnă și cum se realizează, acest training este exact pentru tine. Ne propunem să îți oferim informații direct de la prima sursă, de la temerari în domeniu. Dr. Elizabeth Hedrickson – lector la Universitatea din Ohio, SUA, care se impune prin perfecțiunea produsului pe care îl creează și în calitate de traineră este dispusă să împărtășească experiență și secrete profesionale cu jurnaliștii din Moldova.  

În cadrul acestei sesiuni de instruire, în calitate de participant vei învăța elementele de bază ale podcasturilor, de la prezentare generală a categoriilor de podcasturi, la tipurile de formate. De asemenea, vei învăța cum să identifici publicul de podcast și comportamentele acestuia. Vei studia funcțiile jurnalistice ale podcasturilor, elementele, principiile, scopul și forma, dar și cum are loc lansarea produsului. Una dintre sesiuni va fi dedicată problemelor jurnalistice precum etica și legalitățile inerente podcastului, plus alte considerații practice, cum ar fi proiectarea unui logo. Trainera va folosi exemple reale pe tot parcursul sesiunilor pentru a ilustra aceste subiecte, iar participanții vor fi încurajați să discute propriile experiențe audio și să adreseze întrebări pe parcursul zilelor de training.

          Perioada desfășurării: 11 – 14 mai 2021.

Locul desfășurării: platforma online ZOOM

          Dacă îți dorești să participi la instruirea GRATUITĂ te rugăm să completezi FORMULARUL

          Termenul limită pentru aplicare: 09 mai 2021

*Linkul de acces va fi transmis cu o zi înainte de începerea trainingului.

**Vă rugăm să verificați și emailurile ajunse în SPAM pentru a evita pierderea mesajului.

Trainingul se va desfășura în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IP Compania „Teleradio-Moldova”.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.