Metode participative pentru interacțiuni online: Structuri Eliberatoare

Credeți că spațiul online poate oferi posibilități pentru a avea experiențe participative și a forma conexiuni autentice între oameni, mai ales în contextul nostru curent? 

Dacă sunteți curioși, proiectul Parteneri în Participare vă invită la o serie de evenimente, o data pe luna unde vom învăța, încerca și face schimb de diferite metode participative pentru interacțiuni online. Puteți fi facilitatoare, membru sau lider al unei echipe, învățătoare, oricine care dorește să lucreze online cu un grup în mod participativ. 

Informația despre următorul eveniment:

🔶Tema: Structuri Eliberatoare 2 (Liberating Structures)

Lucrați mai bine cînd vă simțiți implicat/ă? Considerați că cele mai bune rezultate vin din lucrul autentic în echipă? Poate ați observat că cele mai bune idei vin din direcții neașteptate? Ați vrea să utilizați potențialul Dvs. intelectual deplin și să oferiți la alții această posibilitate? Structurile Eliberatoare - o serie de metode participative de lucru cu grupurile ne permit să facem aceasta posibil. 

🔶Data: 29 aprilie

🔶Ora: 18:00

🔶Durata: 2 ore

🔶Limba: Româna

🔶Facilitatoare:  Violeta Frimu-Patel

📌Important (!): Această sesiune online presupune o interacțiune activă între participanți, adică utilizarea microfonului, chat-ului, accesarea a cîteva link-uri și editarea Google Slides sau alte aplicații, de aceea vă rugăm să utilizați laptop-ul sau computer-ul cu acces la internet stabil și cu microfon funcțional. 

🔶Locul: Evenimentul va avea loc online în ZOOM. Pentru a primi accesul la eveniment pe ZOOM, vă rugăm să vă înregistrați în acest scurt formular pînă pe data de 28 aprilie.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/vJSt1s5u5EcCUGBJ7

🔵Respectați înregistrarea: Evenimentul este oferit gratis. Rugăm mult să onorați propria înregistrare și timpul investit pentru pregătire a facilitatoarei și să veniți. Numărul minim de participanți: 8 persoane. 

Vă aștept cu drag!

 

🌿Misiunea proiectului Parteneri în Participare este să creștem cultura colaborării și facilitării în Moldova și în regiune pentru că viitorul depinde de capacitatea noastră de a fi și lucra împreună.

💥Urmăriți anunțurile cu privire la evenimentele viitoare pe pagina noastră de Facebook: 

Practicing Participation in East Europe


Despre Violeta Frimu-Patel: Am 19 ani de experiență în facilitare și training cu grupuri din Moldova, Ucraina, Elveția, Marea Britanie, Rusia, India, Cambodia, Vietnam, Tailanda, SUA.

Pentru cine ar fi relevant, dețin gradul de Master în Participare, Putere și Schimbări Sociale de la Universitatea din Sussex și Institutul de Studii în Dezvoltare din Marea Britanie și sunt co-trainer la Institutul de Afaceri Culturale (ICA) din Marea Britanie.

Pasiunea mea profundă este activarea potențialului grupurilor din Europa Centrală și de Est prin metode dialogice și participative de colaborare, care se aplică la situații complexe.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.