Formare continua pentru cadrele didactice care predau discipline economice

 

    În vederea formării profesionale continue a cadrelor didactice, Școala de Formare Continuă ASEM a elaborat, coordonat cu Ministerul Educației, Culturii și Cercetării și acreditat de ANACEC programul de perfecționare – Psihopedagogia – metodica predării disciplinelor economice cu nr certificat FC nr 0044-20.

În această ofertă de formare continuă se pune accentul pe formarea la beneficiari a unor competențe pedagogice, prin dezvoltarea unor capacități și atitudini care au la bază anumite cunoștințe psihopedagogice pertinente, având ca finalitate constituirea unui comportament pedagogic performant. În acest context, oferim această programă de perfecționare, care are un scop major tridimensional: acumularea de cunoștințe, dezvoltarea de competențe și aplicarea eficientă a celor învățate, prin exemplificarea situațiilor create.

În această ordine de idei, vă informăm că  Școala de Formare Continuă ASEM  organizează în

perioada aprilie – mai 2021/ iulie/ octombrie - noiembrie  (in week end) cursuri online de perfecționare pentru cadrele didactice care predau discipline economice la nivel de liceu, colegiu și școli profesionale cu un volum de 600 ore (20 credite)/ 300 ore (10 credite) in romana si rusă.

Pentru informații suplimentare și înregistrare la curs accesați sit-ul www.formare.ase.md sau trimite-ți un mesaj la formare.asem@gmail.com


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.