Metode participative pentru interacțiuni online: Ancheta Apreciativă

Credeți că spațiul online poate oferi posibilități pentru a avea experiențe participative și a forma conexiuni autentice între oameni, mai ales în contextul nostru curent? 

Dacă sunteți curioși, proiectul Parteneri în Participare vă invită la o serie de evenimente, o data pe luna unde vom învăța și încerca diferite metode participative pentru interacțiuni online. Puteți fi facilitatoare, membru sau lider al unei echipe, învățătoare, oricine care dorește să lucreze online cu un grup în mod participativ. 

Includ mai jos informația despre următorul eveniment:

🔶Tema: Appreciative Inquiry - Ancheta Apreciativă pentru lucrul cu participanți diverși, în situații complexe. 

Ancheta Apreciativă este un instrument de implicare a grupurilor care se centrează pe învățarea din succese. În loc să se centreze pe deficienţe şi probleme, ancheta apreciativă se concentrează asupra descoperirii a ceea ce merge cel mai bine, a motivului pentru care merge bine şi a felului cum succesul poate fi extins în echipă/organizaţie. 

🔶Data: 1 aprilie

🔶Ora: 18:00

🔶Durata: 2 ore

🔶Limba: Româna

🔶Facilitatoare:  Violeta Frimu-Patel 

📌Important (!): Această sesiune online presupune o interacțiune activă între participanți, adică utilizarea microfonului, chat-ului, accesarea a cîteva link-uri, editarea Google Slides și Jamboard, de aceea vă rugăm să utilizați laptop-ul sau computer-ul cu acces la internet stabil și cu microfon funcțional. 

🔶Locul: Evenimentul va avea loc online în ZOOM. Pentru a primi accesul la eveniment pe ZOOM, vă rugăm să vă înregistrați în acest scurt formular pînă pe data de 31 martie.

Formular de înregistrare: https://forms.gle/Hwsv6PRmVzLnxKSX9

🔵Respectați înregistrarea: Evenimentul este oferit gratis. Rugăm mult să onorați propria înregistrare și timpul investit pentru pregătire a facilitatoarei și să veniți. Includeți evenimentul în calendar dacă e necesar. Numărul minim de participanți: 8 persoane. 

Vă aștept cu drag!

🌿Misiunea proiectului Parteneri în Participare este să creștem cultura colaborării și facilitării în Moldova și în regiune pentru că viitorul depinde de capacitatea noastră de a fi și lucra împreună.

💥Urmăriți anunțurile cu privire la evenimentele viitoare pe pagina noastră de Facebook: 

Practicing Participation in East Europe


Despre Violeta Frimu-Patel: Am 19 ani de experiență în facilitare și training cu grupuri din Moldova, Ucraina, Elveția, Marea Britanie, Rusia, India, Cambodia, Vietnam, Tailanda, SUA. Pentru cine ar fi relevant, dețin gradul de Master în Participare, Putere și Schimbări Sociale de la Universitatea din Sussex și Institutul de Studii în Dezvoltare din Marea Britanie și sunt co-trainer la Institutul de Afaceri Culturale (ICA) din Marea Britanie. Pasiunea mea profundă este activarea potențialului grupurilor din Europa Centrală și de Est prin metode dialogice și participative de colaborare, care se aplică la situații complexe.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.