Webinare în marketing digital pentru femeile antreprenoareEchipa Consultanță pentru Micul Business, BERD Moldova în cadrul Programului BERD Femei în Afaceri, susținut de Guvernul Suediei, invită femeile antreprenoare să participe la o serie de webinare în marketing digital în perioada 16 Februarie – 31 Martie.

Webinarele sunt organizate pentru femei antreprenoare sau care conduc companii din sectorul privat. 

  • Obiectivul cursului este de a consolida abilitățile participantelor privind marketingul digital, cum ar fi utilizarea mediilor digitale (comerț electronic, marketing on-line), utilizarea rețelelor sociale, conectarea online cu potențialii cumpărători, optimizarea motoarelor de căutare și cunoașterea instrumentului Google Analytics, precum și cunoașterea instrumentelor pentru cercetarea eficientă a pieței.

Sesiunile vor fi susţinute într-o manieră interactivă și vor include prezentări, exerciții practice, studii de caz și sesiuni individuale. Limba de lucru va fi rusa.

Participarea este gratuită iar locurile sunt limitate. Înregistrarea urmează a fi efectuată până pe 8 februarie 2021 la următorul link:  https://cutt.ly/SkiZdJc

Mai multe detalii pot fi urmărite pe pagina evenimentului pe Facebook.Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet