Totul despre concedieri, documentarea corectă a concedierilor

Distribuie prietenilor:CERUM propune un seminar practic modular în format online pentru specialiștii care sunt implicați nemijlocit în procesele de concediere a salariaților întreprinderilor cu tema "Totul despre concedieri. Documentarea corectă a concedierilor."

În cadrul seminarului practic veți primi:
✅ recomandări și sfaturi practice despre faptul cum să documentați la timp și corect situațiile care apar pe parcursul activității și care pot servi drept temei pentru a se încadra în prevederile art. 86 din Codul Muncii al RM
✅ informația, cunoștințele și expertiza livrată vă vor ajuta să minimizați riscurile apariției conflictelor și în final a litigiilor de muncă

📌 Este o materie destul de dificilă, deoarece implică aspectul
emotional-psihologic al tuturor celor aflați în aceste procese și de aceea va fi examinat și aspectul emoțional - psihologic în cazul concedierilor, precum și pregătirea către ultimul interviu cu cei concediați.

TRAINER: Cioclea Pelaghia - HR Manager cu experienţă practică de 20 ani, jurist, expert in auditul circuitului documentar legat de evidența personalului, formator (business trainer) din 2013, mentor certificat.

Pentru participare, completați formularul: https://forms.gle/o1oxP7rTmmePm1aE6

Vă așteptăm cu drag!


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.