Webinar: Orientarea în carieră: Fă alegerea corectă!

Distribuie prietenilor:AH LOGO CHISINAU 1

Alegerea unei cariere (sau schimbarea acesteia) este, pentru majoritatea dintre noi, o experiență confuză și neliniștitoare. Mulți îți vor spune “urmează-ți pasiunea” sau “fă ceea ce îți place”, dar acest sfat nu este de foarte mare ajutor.

Vrem cu toții să alegem o carieră care să ne facă fericiți, dar cum putem ști care va fi aceasta? Cum știi dacă vei fi fericit ca inginer, doctor, artist sau profesor dacă nu ai lucrat până acum în niciunul din aceste domenii? Sau cum știi că ești fericit având propria ta afacere? Este nevoie de o analiză a propriilor disponibilităţi şi aptitudini personale și intelectuale, dar şi a necesităţilor societăţii. Însă, cu răbdare, responsabilitate și o strategie bună, totul este posibil!

Victor Timotin este responsabil de marketing și comunicare la Crunchyroll. Echipa din Chișinău a fost desemnată ca ”Cel mai bun angajator din Moldova al anului 2019”. Pe lângă activitatea de bază, în weekend, Victor activează și la Academia pentru tineri Prospera, unde împărtășă experiența sa cu privire la orientarea în carieră, antreprenoriat, marketing și PR.

Victor posedă mai mult de 7 ani experiență în medii corporative și startup-uri, lucrând cu persoane fizice și juridice în următoarele sectoare: tehnologie, media și divertisment, microfinanțare, servicii bancare și telecom.

America House Chișinău invită tinerii să participe la o sesiune virtuală de ghidare în carieră alături de instructorul - Victor Timotin. În cadrul webinarului vei afla despre modul în care îți poți construi o carieră de succes și te poți bucura pe deplin de jobul tău.

Nu rata șansa de a obține un mentorat gratuit în orientarea în carieră pe 29 ianuarie începând cu orele 16:00 accesând următorul link: https://www.facebook.com/events/163614655236587/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.