Atelier: Scriere de proiecte

Distribuie prietenilor:Reprezentați o Organizație de tineret?
Aveţi o ideie de proiect pentru Programul anual de Granturi pentru organizaţiile de tineret pentru anul 2021 lansat de către Ministerul Educației Culturii și Cercetării și doriți să aplicați la Grant?

Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" Vă invită să participaţi la Atelierul de Scriere de Proiecte în cadrul căruia veți cunoaște critriile de finanțare a proiectelor depuse și veți lucra asupra descrierii aplicaţiei de grant conform cerințelor finanțatorului (MECC).

Pe durata celor două zile de atelier vom lucra la:
- Analiza formularului de aplicare;
- Elaborarea cereriilor de finanțare: Matricea cadrului logic – formularea scopului, elaborarea obiectivelor, rezultatelor și activitățile proiectului.
- Identificarea Activităților și Elaborarea Planului de implementare (Planul Gantt).
- Elaborarea Bugetului pentru proiect. Eligibilitatea Costurilor.

Doar 20% teorie și 80% practică pentru a dezvolta o aplicație de proiect calitativă conform cerințelor Ministerului Educației. Culturii și Cercetării. Pe întreaga perioadă a atelierului veți primi suportul necesar pentru a dezvolta aplicaţia de proiect. La finalul atelierului veți avea cunoștințele teoretice și abilitățile practice în ceea ce privește elaborarea cererii de finanțare, planificarea și implementare a proiectului.

Perioada: 23-24 ianuarie 2021
Orele de lucru în cadrul atelierului: 10:00-17:00
Locația: oficiul Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM", mun. Chişinău, str. Doina şi Ion Aldea-Teodorovici 10/2
Contribuție financiară: 500 lei
Achitați pe iTiket.md: https://iticket.md/event/atelier-scriere-de-proiecte

Pentru participare completați formularul: https://forms.gle/bvRavYaxMXCGuEV86
În formularul de aplicare se solicită să încărcați confirmarea plății.

Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" va acoperi cheltuielile pentru pauza de cafea și prânz. Cheltuielile de transport vor fi acoperite de către participanţi. ATENȚIE - organizatorii nu oferă cazare!

Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" este organizație de tineret din Republica Moldova care activează de 20 de ani, implementând peste 500 proiecte naționale și internaționale .

Date de contact: [email protected], 060963838 - Alexandra


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.