CEED GROW Moldova - Ateliere de Lucru pentru Tinerii Antreprenori și MentoratEști tânăr și ai o afacere pe care vrei să o dezvolți?

💡Participă la CEED Grow Moldova!

Aici vei avea posibilitatea să-ți împărtășești experiența ta în afaceri și să primești sfaturi utile de la trainerii și mentorii CEED care deja sunt titani ai business-ului.

💡Workshop-urile vor avea urmăoarele teme:

🔍Managementul resurselor umane & Stress Management

🔍Social Media Marketing

🔍Vânzări și negocieri

🔍Leadership antreprenorial

🔍Managementul financiar al afacerii

💡CEED Grow este o serie de workshop-uri tematice din cadrul programului național "Sipoteni - Capitala Tineretului 2020 - 2021”, susținut de Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, Asociația Obștească ,,Centrul de Consultanță în Afaceri” care implementează proiectul "Academia Managerială pentru Tineri"

📍Pentru a participa înregistrează-te pe link-ul de mai jos: https://forms.gle/c61xxFutB8THXcbz6

Este posibil ca imaginea să conţină: 3 persoane, text care spune „CEED Grow Moldova Atenție antreprenori! Vânzări, tehnici de negocieri și social media tips pentru ați dezvolta afacerea Când? Februarie 2021 Mai 2021 Unde? Online GROW CEED MOLDOVA Sipoteni”Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet