Nu rata oportunitatea de a participa la o ediție inedită a Școlii de Iarnă pentru elevi organizată de America House Chișinău!

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

 

Chiar dacă e vacanța de iarnă, poți să utilizezi acest timp pentru a afla despre termenul nou prezent în viața fiecăruia, și anume, fast-food-ul informațional. Știți să faceți distincție între informație de calitate și așa-numitul „fast-food” informațional? Sunteți pregătiți să faceți față provocărilor cu care ne confruntăm în mediul virtual? Dacă îți este interesant subiectul, atunci cu siguranță locul tău e deja rezervat la această Școală de Iarnă.

Programul oferit de America House Chișinău include pe parcursul lunii ianuarie: 3 sesiuni ZOOM cu sarcini independente ( în perioada 4, 6, 15 Ianuarie 2021). În cadrul sesiunilor se va discuta:

  • Ce este fast food-ul informațional?
  • Cum putem fi manipulați și dezinformați prin intermediul resurselor mass media?
  • Cum să ne asigurăm informarea corectă?

Moderatoarea sesiunilor desfășurate pe ZOOM este Kristina Cernei - profesoară de educație pentru media, absolventă a programului de schimb finanțat de Departamentul de Stat SUA ”Fellows on Demand”, 2019.

Școala este destinată persoanelor cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani, iar deadline-ul pentru aplicare este data de 29 decembrie, 2020.

La final participanții vor elabora un produs video în baza cunoștințelor acumulate în cadrul sesiunilor interactive de instruire în care își vor demonstra abilitățile de gândire critică și complexă. Sesiunile video vor avea loc pe 4, 6 și 15 Ianuarie, 2021 cu începere de la orele 16:00 pe o durată de 90 de minute.

Vă încurajăm să aplicați pentru o experiență unică și informativă! Pentru a participa la Școala de Iarnă marca America House Chișinău este necesar să completezi următorul formular: https://forms.gle/QwTwpjo8LhvcpvgMA


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet