Cum să organizați competiția Spelling Bee în instituția Dvs

Distribuie prietenilor:


AH LOGO CHISINAU 1

Ați auzit de super cunoscuta competiție americană de ortografie pentru elevii de toate vârstele Spelling Bee sau "albina ortografică"? Ați fi interesați să organizați această competiție în instituția Dvs? Expertul Carolina Andronic vă va ghida pas cu pas în cadrul unui eveniment Facebook Live. Îndepliniți sarcina practică și primiți certificat digital semnat de America House Chișinău.

Spelling Bee este o competiție în care concurenților li se cere să ortografieze o serie largă de cuvinte, de obicei cu un grad de dificultate diferit. În cadrul competiției, concurenții trebuie să memoreze ortografiile cuvintelor așa cum sunt scrise în dicționare și să le pronunțe ulterior.

Ce va învăța copilul sau elevul Dvs de la Spelling Bee? Nu este vorba doar de a cunoaște, ci și a putea explica; Este vorba și de dăruire, răbdare și inspirație. Albina ortografică este o modalitate excelentă de a învăța propriii copii sau elevi despre importanța antrenamentului și dedicării. Atenție - nu aveți voie să trișați în timpul jocului!

America House Chișinău invită toți profesorii claselor primare, părinții, dar și elevii pe 14 Decembrie de la orele 14:30 pentru a participa la un Workshop în care veți afla despre secretele organizatorice ale jocului educativ și interactiv Spelling Bee.

Invitatele speciale ale evenimentului:

  •  Carolina Andronic - organizatoare Spelling Bee
  •  Adelina Chiriac - elevă, participantă a concursului Spelling Bee
  •  Damiana Zaporojan - elevă, participantă a concursului Spelling Bee
  •  Diana Bandalac – voluntară

Este necesar să vă înregistrați pentru a primi certificat digital după îndeplinirea sarcinii practice:

https://forms.gle/qnhLmV4tuLiDSLKEA

Link-ul evenimentului pe Facebook:
https://www.facebook.com/events/839495143555658/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet