How to engage your students in iEARN international projects in English

Distribuie prietenilor: 

AH LOGO CHISINAU 1

 

 

 

Din 2008, peste 100 de școli și 300 de educatori din Moldova și-au implicat elevii în diferite proiecte internaționale interesante în limba engleză în colaborare cu țări de pe toate cele 5 continente. Doriți să aduceți un proiect iEARN la școala dvs.? Participă la Facebook Live pentru a afla cum.

Invitații la acest eveniment sunt:

Scobială Lucia - Profesor de engleză la școala „Mihai Eminescu”, Strășeni

Svetlana Malevanciuc - Centrul Educațional EduGoLux, profesor de engleză / germană, director al Centrului pentru Dezvoltarea Relațiilor Internaționale

Ana Baranețcaia - profesor de engleză în Gimnaziul Sîrcova, Rezina; - din 2016, membru al platformei online iEarn, implicat în 7 proiecte educaționale ca participant cu mai mult de 10 țări din întreaga lume.

Natalia Rață- profesoară de limba engleză, grad didactic întâi, de la IP Liceul Teoretic „Bogdan Petriceicu – Hașdeu”, din Drochia. Este membră activă a comunității eTwining, iEarn Moldova și Platforme Educaționale Online.

Link eveniment: https://www.facebook.com/events/2771637736496783/

Data: 18 noiembrie, 17:00 ora


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.