Participă la cea de-a treia ediție a Atelierului de Filmmaking Queer Voices

Distribuie prietenilor:Festivalul Internațional de Film Queer Voices te invită la cel de-al treilea Atelier de Filmmaking Queer Voices, care va avea loc la Chișinău, între 8 și 13 decembrie într-un format hibrid online-offline.

Membrii comunității LGBTQI +, precum și susținătorii acesteia cu experiență sau interes în filmmaking sunt invitați să participe în cadrul atelierului. Scopul acestuia este de a oferi instrumente de dezvoltare și îmbunătățire a abilităților de producere a unui film despre provocările, cu care comunitatea LGBTQI + din Republica Moldova se confruntă. Celui mai bun documentar în proces de producere îi va fi oferit un premiu pentru finalizarea acestuia.

În contextul pandemiei, atelierul va avea loc în conformitate cu măsurile de securitate și restricții recomandate către Comisia de Securitate și OMS.

Trainerii și profesioniștii în film ai acestei ediții vin din partea International Queer & Migrant Film Festival of Amsterdam.

Cerințe față de participanți:

- Să fie parte a comunității LGBTQI +, filmmakers ce susțin comunitatea sau persoane ce activează într-un ONG care protejează drepturile LGBTQI +;

- Să se afle la momentul actual în Republica Moldova;

- Să cunoască engleza, întrucât aceasta este limba de comunicare a atelierului;

- Să asigure o ambianță de non-discriminare;

- Să se conformeze măsurilor de securitate și sănătate, menționate mai sus.

Data limită de înregistrare - 23 noiembrie, 23: 59

Durata atelierului - șase (6) zile

Locația - Chișinău

Selectarea va avea loc în două etape — completarea formularului de aplicare aici și de un eventual interviu în Skype (sau alt mijloc de comunicare online) cu organizatorii Festivalului Internațional de Film Queer Voices. Doar persoanele selectate vor fi anunțați, cel târziu până pe 28 noiembrie, despre rezultatul participării la atelier.

Găsește-ne pe Facebook.

Urmărește-ne pe Instagram.

Abonează-te canalului nostru de Telegram.

Organizatori: AO MOLDOX, CINEMA QUEER.
Proiect implementat cu sprijinul financiar: Institutul Suedez și Ambasada Regatului Țărilor de Jos.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.