Training pentru jurnaliști „Managementul de calitate în producția TV”

Distribuie prietenilor:În perioada 11 – 13 noiembrie 2020 Centrul de instruire continuă din cadrul Companiei „Teleradio-Moldova” invită producătorii, regizorii și echipa de regizare, reporterii, editorii de sunet și imagine, cameramanii care activează la instituții media de pe întreg teritoriul Republicii Moldova la un training dedicat managementului producției TV.

Training-ul va fi susținut de către Tinatin Berdzenishvili, expert internațional, Director General al Radiodifuzorului Public Georgian.

Pe durata training-ului:

  • Veți lua cunoștință de informații actualizate privind strategiile de programare TV;
  • Veți obține informații referitoare la Dayparting (cu accent pe Prime Time);
  • Vă veți aprofunda cunoștințele despre instrumentele de cunoaștere a audienței;
  • Veți cunoaște detalii cu privire la micro-programare;
  • Veți studia despre promovarea TV.

Doritorii de a participa la training sunt rugați să transmită CV-ul la adresa: coordonator.cic@trm.md până la 09.11.2020.

Trainingul se va desfășura online, folosind platforma Zoom. Pentru a participa aveți nevoie de acces la internet și un dispozitiv cu microfon și cameră video. Este preferabil să folosiți un laptop/desktop pentru a permite realizarea activităților practice și a exercițiilor, dar și pentru a spori interactivitatea participanților.

Training-ul se desfășoară în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IP Compania „Teleradio-Moldova”.

Pentru informații suplimentate apelați 022406987.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.