Ești student la colegiu sau universitate și întâmpini greutăți în găsirea unui post de muncă potrivit? Erasmus Student Network Chișinău dă start proiectului "Azi student, mâine absolvent"

Distribuie prietenilor:Programul își propune să sporească capacitatea de angajare a tinerilor prin instruirea acestora privind procesul și abilitățile necesare pentru angajarea în câmpul muncii din Republica Moldova. 

Programul va conține șase instruiri care vor fi livrate de experți în resurse umane, tineri antreprenori și lideri comunitari, care au inițiat propriile afaceri, proiecte și organizații. În cadrul instruirilor vei afla mai multe despre diverse oportunități de încadrare în câmpul muncii, procesul de angajare, realizarea CV-ului, prezentarea la interviu și abilitățile necesare pentru obținerea postului de muncă dorit. Acestea vor avea loc în fiecare miercuri, la ora 17:00 în regim online, începând cu 28 octombrie.

Programul se va finaliza cu un târg online al companiilor și organizațiilor care vor veni cu oportunități de implicare și angajare ale tinerilor. Zece dintre cei mai activi și implicați participanți vor fi selectați pentru a participa la un program de mentorat de tip "shadowing", în cadrul căruia vor putea interacționa și lucra alături de specialiști în domenii de interes pentru ei.

Aplică până pe 25 octombrie la programul de instruiri “Azi student, mâine absolvent”, completând formularul:  shorturl.at/imzFH .

Participarea în cadrul programului este gratuită.

Proiectul “Azi student, mâine absolvent” este implementat în cadrul Programului municipal de granturi mici pentru organizații de tineret și grupuri de inițiativă 2020 organizat de către Direcţia generală educaţie, tineret şi sport din mun. Chişinău în parteneriat cu Centrul Municipal de Tineret Chișinău și cu susținerea Ministerul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

#ESNchisinau #ESNmoldova #azistudentmaineabsolventFotografie de fundal al proiectului

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.