Scolarship Essay Writing

Distribuie prietenilor:


ah.logo

Fii prezent la o sesiune interactivă, în care vei afla cum să scrii o scrisoare de motivare/eseu pentru a aplica la burse în SUA.  La fel vei afla trucuri utile pentru a vă remarca printre solicitanți, veți primi feedback cu privire la modul de exprimare a obiectivelor dvs. într-un mod convingător, care poate fi folosit ulterior la aplicarea la o bursă internațională.

Speakerul acestei sesiuni este Dr. Phillip Bailey care este vicepreședinte asociat pentru educație internațională și implicare la Universitatea din Arkansas Central. Este autorul lui “Proust's Self-Reader: The Pursuit of Literature as Privileged Communication” și a publicat numeroase articole despre anxietatea de a vorbi în limbi străine și predarea empatiei prin literatură. Deține o diplomă de licență în franceză și științe umaniste de la Universitatea St. John’s din Collegeville, Minnesota, un masterat (1987) și un doctorat (1993) în limba franceză de la Universitatea din Virginia.

Link eveniment: https://bit.ly/2HhywoK

Link pentru inregistrare: https://bit.ly/3dB5kW9


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet