Servicii on-line HelpDesk

Distribuie prietenilor:


Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor din domeniul construcțiilor civile la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ cu finanțare din Uniunea Europeană în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM invită reprezentanții companiilor ce intenționează să depună dosare pentru participarea la licitațiile internaționale privind executarea lucrărilor de construcție pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice să apeleze la serviciile on-line HelpDesk – serviciu de consultanță, care va fi asigurat de către Camera de Comerț a Republicii Moldova, cu participarea experților din România și Republica Moldova și are scopul de a acorda consultație la pregătirea dosarelor pentru licitațiile lansate în vederea creșterii calității documentațiilor depuse pentru participarea în cadrul licitațiilor lansate de către ADR-uri.

Serviciile HelDesk-ului vor fi active, după cum urmează:

► 15 octombrie 2020 (ora 09:00 – 17:00)

Limba de comunicare – limba română.

Formularele de solicitare a serviciului HelpDesk completate le puteți transmite prin e-mail: inga.leontean@chamber.md până pe 13 octombrie 2020 inclusiv.

Ulterior, persoanele înregistrate (prin intermediul formularelor de solicitare) vor primi informația privind ora și modalitatea de acces printr-un link expediat prin e-mail, precum și Ghidul Utilizatorului.

Doritorii de a beneficia de serviciile on-line ale HelpDesk-ului trebuie să dispună în mod obligatoriu de calculator sau telefon mobil cu conexiune nelimitată la Internet, cameră web și microfon.

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, persoană responsabilă Inga Leontean mob: 068 66 01 04.

 Participarea este gratuită.

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.

Formular_înregistrare_HelpDesk


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet