Workshop ”Rolul proceselor educaționale și transformării digitale a economiei pentru sporirea competențelor antreprenoriale”

Distribuie prietenilor:


Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), informează reprezentanții mediului de afaceri și educațional referitor la o nouă activitate în cadrul proiectului ”Dezvoltarea competențelor antreprenoriale în Republica Moldova conform cadrului EntreComp al UE - EntreComp Europe” – o inițiativă Europeană comună, finanțată prin intermediul programului UE - COSME, coordonat de Asociația Europeană a Camerelor de Comerț (EUROCHAMBRES) și implementată de 15 parteneri din Belgia, Italia, Spania, Turcia (camere de comerț și industrie, asociații de business, agenții educaționale), fiind reprezentată în Republica Moldova de CCI a RM și Agenția Națională  pentru Cercetare și Dezvoltare (ANCD).

Primul workshop național din cadrul proiectului menționat cu tematica Rolul proceselor educaționale și transformării digitale a economiei pentru sporirea competențelor antreprenorialului din Republica Moldova”va avea loc pe data de 21 octombrie, 2020, ora 10:00 - 12:30, în format online. pe platforma Zoom a CCI a RM.

 Principalele obiective ale evenimentului sunt:

  • utilizarea cadrului EntreComp pentru a dezvolta oportunități de învățare, programe de educație și formare profesională;
  • încurajarea inovării, utilizării tehnologilor digitale și a noilor abordări în dezvoltarea competențelor antreprenoriale în diferite medii de învățare prin dezvoltarea creativității cetățenilor;
  • implementarea cadrului EntreComp pentru provocările sistemului educațional și ale pieței forței de muncă;
  • crearea și dezvoltarea Comunității active EntreComp Moldova.

 Programul evenimentului va include:

  • Prezentarea cadrului general EntreComp Europe, tendințe actuale în UE și Republica Moldova;
  • Metode și practici de formare a competențelor de afaceri în diferite medii de învățare;
  • Definirea de către participanți a unor idei și proiecte pentru dezvoltarea afacerilor pe plan național și internațional.
  • Exerciții practice de evaluare și valorificare a proiectelor și experienței partenerilor pentru a forma planuri de acțiune comunitare;

Persoanele interesate în participare sunt rugate să se înregistreze accesând următorul link: https://forms.gle/axdMCk88o8Us56RU9  până pe 17 octombrie 2020. Participanții selectați trebuie să dețină: cont Gmail activ și acces la platforma Zoom de pe computer.

Pentru informații suplimentare și confirmări de participare rugăm să vă adresați Centrului de Formare Antreprenorială al CCI a RM, persoană responsabilă Ludmila Botoșan, tel. 022 233286, 022 235294 mobil: 069800112, e-mail: ludmila.botosan@chamber.md.

Notă: „Acțiunea este susținută de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova”.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet