CICDE prezintă oferta educațională pentru alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020

În contextul viitoarelor alegeri prezidențiale planificate pentru  data de 1 noiembrie 2020, Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral (CICDE) pe lângă Comisia Electorală Centrală (CEC) anunță deschiderea înscrierilor pentru șase cursuri de instruire.


 

Tematicile pe care le oferim instituțiilor și persoanelor interesate sunt următoarele:

  1. Alegerile prezidențiale. Aspecte generale;
  2. Rolul persoanelor delegate de concurentul electoral în procesul electoral;
  3. Atribuțiile membrilor/-elor grupurilor de inițiativă în susținerea candidatului/-tei la funcția de Președinte al Republicii Moldova;
  4. Statutul observatorului în alegeri;
  5. Integritatea procesului electoral;
  6. Atribuțiile membrilor biroului electoral al secției de votare peste hotarele țării.

Despre conținutul cursurilor, profilul audienților și condițiile în care puteți beneficia de programele noastre de instruire vă puteți informa AICI.

Înscrierile se efectuează completând formularul de AICI

Pentru mai multe informații, referitor la cursuri, nu ezitați să ne contactați la 022 26 09 14 ori la adresa electronică info@cicde.md.

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova este o instituție publică, creată de CEC în conformitate cu art. 27 din Codul Electoral în scopul instruirii și calificării funcționarilor electorali, precum și a altor subiecți implicați în procesul electoral din Republica Moldova.