Anunț selectare participanți la instruirea cu tema ”Integrarea Dimensiunii de Gen în elaborarea de politici”

Rețeaua Femeilor pentru Democrație (WDN Moldova) invită reprezentanții Partidelor Politice, reprezentanți ai APL-urilor de nivelul 1 și 2, și alți doritori și pasionați de echitate de gen,  la un program de instruire cu tema ”Integrarea Dimensiunii de Gen în elaborarea de politici”, care se va desfășura în perioada 11-25 iulie 2020( 12 ore în total), în format online. Instruirea are scopul de a consolida capacitatea participanților la instruire, de ași dezvolta cunoștințele, abilitățile și atitudinile în integrarea dimensiunii de gen în elaborarea de politici.

La training sunt invitate femei și bărbați Primar, consilieri/re locale, funcționari din administrația publică locală, membri aripii de femei și tineret, liderii organizațiilor teritoriale, persoane pasionate și active în promovarea echității de gen, etc..

Programul de instruire va fi moderat de managerele de țară WDN Moldova și experte în egalitate de gen Eugenia Iurco și Erica Zucec.

Persoanele interesate de subiect se pot înscrie până pe data de 9 iulie 2020, completând formularul de mai jos: https://forms.gle/1ntiq932B8iBktDN6

Limba de instruire – română.

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la womens.democracynetwork@gmail.com, 079897321.

Instruirea este organizată în cadrul proiectului „Consolidarea Vocii Femeilor în Politică”, implementat de WDN Moldova cu susținerea IRI și NED.


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.