Află cum se scrie corect o Scrisoare de motivație - sesiune online

Distribuie prietenilor:


Scrisorile de motivație îți dau bătăi de cap? Pare simplu, dar totodată complicat?


Participă la atelierul „Află cum se scrie corect o Scrisoare de motivație” organizat de Info Centru în Moldova pentru Erasmus+ Tineret și Corpul European de Solidaritate.

Scrisoarea de motivație poate părea un efort prea mare atunci când aplicăm pentru un proiect/ program/ loc de muncă. Doar că, scrisoarea de motivație nu este doar o formalitate în timpul unui proces de aplicare, este cheia pentru a obține acel loc sau participarea la proiectul respectiv.

De ce are un rol atât de important?
Pentru că ne ajută să ne diferențiem de restul aplicanților prin simpla prezență a ei, a atitudinilor și informațiilor transmise, dar si prin autenticitatea și originalitatea de care dăm dovadă în redactarea ei.

Când și unde?

Data desfășurării: 3 iulie 2020
Ora: 15:00
Online, platforma ZOOM

Participarea este gratuită, cu înregistrarea în prealabil
Link de înregistrare: https://forms.gle/41mWcxtUesJ54vAm8

!! La completarea formularului de înregistrare este obligatoriu să anexați Scrisoarea de motivație în care exprimați interesul/motivația Dvs. pentru a participa la atelierul "Află cum se scrie corect o Scrisoare de motivație"


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet