Ești interesat de licitațiile publice? CCI a RM te invită să accesezi serviciul de consultanță online- HelpDesk

Distribuie prietenilor:Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM), în calitate de partener al Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) acordă sprijin complementar sectorului privat, pentru a facilita participarea întreprinderilor la licitațiile publice inițiate de Agențiile de Dezvoltare Regională pentru proiectele de infrastructură susținute de GIZ și finanțate de Uniunea Europeană în domeniile: aprovizionarea cu apă, canalizare și eficiență energetică în clădirile publice.

În acest sens, CCI a RM invită reprezentanții companiilor ce intenționează să depună dosare pentru participarea la licitațiile privind executarea lucrărilor de construcție pentru creșterea eficienței energetice a clădirilor publice și a lucrărilor de construcție pentru reabilitarea și extinderea sistemelor de aprovizionare cu apă și canalizare să apeleze la serviciul de consultanță online- HelpDesk, care va fi asigurat de către Camera de Comerț a Republicii Moldova, cu participarea experților din România și Republica Moldova, cu scopul de îmbunătățire a calității ofertelor depuse pentru  licitațiile lansate de ADR-urile din Republica Moldova.

Facem mențiunea că serviciul de consultanță se acordă doar pentru aspecte ce țin de partea procedurală a documentației de achiziție (Volumul I și II) nu și pentru aspecte de natură tehnică sau aspecte care țin de fundamentarea prețului ofertei.

Serviciile HelDesk-ului vor fi active, după cum urmează:

► 16 aprilie 2020 (ora 09:00 – 17:00), cu înregistrare ulterioară până la 15 aprilie 2020, ora 15:00

► 22 aprilie 2020 (ora 09:00 – 17:00), cu înregistrare ulterioară până la 21 aprilie 2020, ora 15:00

Limba de comunicare – limba română.

Înregistrările se fac în baza Formularelor (descarcă) de solicitare a serviciului dat completate și transmise pe adresa de e-mail: [email protected] în termenii sus-menționați.

Ulterior, persoanele înregistrate  vor fi informate privitor la  ora și modalitatea de acces prin expedierea  link –lui de acces, Ghidului Utilizatorului și a Declarației de exonerare a răspunderii.

Serviciul de consultanță este gratuit (pentru a beneficia de acest serviciul este necesar  acces la  calculator sau telefon mobil cu conexiune la Internet, cameră web și microfon).

Pentru informații suplimentare și confirmări, vă puteți adresa la CCI a RM, persoana responsabilă- Inga Leontean, mob: 068 66 01 04.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.