Comunitatea mea - Invitație de participare la Programul de susținere a cercetărilor în domeniul guvernării locale

Distribuie prietenilor:


Programul de susținere a cercetărilor în domeniul guvernării locale are scopul de a sprijini formarea și lărgirea comunității de cercetători din Republica Moldova implicați în cercetarea problemelor-cheie din domeniul guvernării locale. Creat de organizația IREX Moldova, prin intermediul programului Comunitatea Mea (CM) și finanțat de Agenția Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID), programul este implementat în parteneriat cu Academia de Administrare Publică și Academia de Studii Economice din Moldova.

Programul este destinat masteranzilor actuali din cadrul Academiei de Administrare Publică și Academiei de Studii Economice, care sunt interesați să producă, ca parte a tezelor de master, analize de politici publice bazate pe dovezi. Cercetările efectuate vor contribui la procesul de reformă a administrației publice locale din Moldova. Participanții selectați vor beneficia de instruire aprofundată privind analiza de politici publice, ghidare pe tot parcursul programului și posibilitatea de prezentare a cercetărilor în fața autorităților publice și altor grupuri relevante subiectului cercetat.

Pentru mai multe informații despre programul de susținere a cercetărilor, puteți accesa acest link: https://drive.google.com/file/d/1CWJJkz_JcWZDc3HxtWLgh2Bp2hLcsRg_/view.

Candidații interesați să participe la program sunt rugați să completeze formularul de participare on-line https://irexorg.formstack.com/forms/cm până pe data de 3 mai 2020. Întrebările privind programul și procedura de depunere a cererilor de participare pot fi expediate la adresa officeCM@irex.org, indicând titlul “Programul de susținere a cercetărilor în domeniul guvernării locale” în subiectul mesajului.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet