Academia de Jurnalism Participativ, runda IV

Distribuie prietenilor:Anunțăm înregistrarea pentru următoarea rundă de Jurnalism Participativ din cadrul proiectului Academy of Citizen Journalism.

În acest curs vom învăța în galop - formatul de lucru al mediei moderne, principiile etice ale jurnalismului și vom învăța cum să creăm produse media de calitate. Vom descifra tot ce ține de contextual propagandei, fake news, trolling online și alte abureli mediatice ale deceniilor “post adevăr”. Vom atrage o atenție specială producerii materialelor video fie pentru a fi postate pe vlogul personal ori pentru a fi produse pentru compania media în care vom activa în viitor. Instruirea va finaliza cu un modul care va explica principiile de funcționare a ierarhiei structurilor de stat care va fi o combinație de studii juridice, administrative si economice, care vor permite viitorilor jurnaliști să opereze mai sigur cu terminologia de specialitate.

Programul de instruire teoretică, 44 ore.
Programul de instruire practică, 10 ore.

Celor interesați le vom oferi posibilitatea de stagiere în instituțiile media de top din Moldova în calitate de bonus supra packet.

Atenție! Cursul este gratuit și durează 2 luni de zile, începînd cu 13 Aprlie.

Pentru a participa, înregistrează-te aici: http://tiny.cc/az98kz

Proiectul este implementat de Youth Association ASIST în parteneriat cu Agora.md cu suportul financiar al U.S Ambassy in Moldova.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.