Training „TV formats, succesful low-budget productions, latest trends in news and current affairs programs” pentru jurnaliști

Distribuie prietenilor:


În perioada 23 – 26 martie 2020 Centrul de instruire continuă din cadrul Companiei „Teleradio-Moldova” invită producătorii, editorii, reporterii, prezentatorii, și managerii de producție din Republica Moldova la un training dedicat Formatelor TV.

Training-ul va fi susținut de către Barney Jones, expert internațional, profesor de jurnalism la City University din Londra.

Pe durata training-ului:

  • Veți studia metodele de amplificare a atractivității programelor cu buget limitat;
  • Veți experimenta diverse stiluri de prezentare;
  • Veți cunoaște categoriile de personal necesare procesului de producere TV;
  • Vă veți familiariza cu stilurile de intervievare.

Pentru participanții din afara Chișinăului cheltuielile de transport și cazare vor fi acoperite de organizatori. Numărul de locuri este limitat.

Doritorii de a participa la training sunt rugați să transmită CV-ul la adresa: coordonator.cic@trm.md până la 10.03.2020.

Locul desfășurării: Centrul de instruire continuă al TRM (mun. Chișinău, str. Miorița 1, Casa Radio, et. 5).

Training-ul se desfășoară în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.

Pentru informații suplimentate apelați 022406987.

Alte articole de acest autor:
Author: Centrul de instruire continuă

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol:

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.