Curs Curatorial de Iarnă / Winter Curatorial Course - seminare teoretice și prezentări publice conduse de 3 curatori din Croația, Serbia și Estonia

Distribuie prietenilor:El Lissitzky Cabinet of abstraction Commisioned by Alexander Dorner for Hannover Provincial Museum 1927Invităm studenții de la facultățile de artă, curatorii și artiștii emergenți să se înscrie la cursul „Curatoriatul în afara contextului instituțional”, în cadrul căruia vor fi analizate diverse aspecte ce țin de rolul unui curator, modalități de organizare a diferitelor inițiative în afara unor instituții de artă tradiționale (cum ar fi muzeele și galeriile de artă) și de transpunere a lor în formă vizuală, adoptând noi poziții în raport cu contextul politic, economic și social local, și cu sistemul global al artei.

Mai multe detalii despre apel și formularul de înscriere găsiți aici: http://www.oberliht.com/curs-curatorial/


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.