Concurs de selectare a beneficiarilor de instruire în domeniul ABA terapie ” Tehnici moderne de intervenție în autism și alte afecțiuni asociate”

Distribuie prietenilor:În perioada iulie 2018 - decembrie 2021, Asociația Obştească "Copiii Ploii" (A.O. ”Copiii Ploii”) face parte din beneficiarii proiectului "Ajutor pentru copiii cu tulburări ale spectrului autist și alte tulburări genetice în Moldova", finanţat de către Agenția Cehă pentru Dezvoltare în cadrul ”Programului de Cooperare pentru Dezvoltare” și implementat de ADRA Cehia și ADRA Moldova în parteneriat cu A.O. ”SOS Autism”.

În cadrul acestui proiect, Asociația Obștească ”Copiii Ploii” anunță concurs de selectare a persoanelor interesate de a participa la cursul de instruire în domeniul ABA terapie ”Tehnici moderne de intervenție în autism și alte afecțiuni asociate”. Cursul este teoretico-practic, obiectivul cursului fiind acela de a oferi tuturor participanţilor tehnicile şi metodele practice de intervenţie asupra oricărei persoane cu autism și alte afecțiuni asociate, indiferent de particularităţile specifice ale acesteia.

Pot aplica:

 1. Persoane cu studii și/sau experiență în psihologie, psihopedagogie, logopedie, asistenţă socială, pedagogie și alte domenii relevante;
 2. Studenți în ultimul an de studii în domeniile menționate;

Cerințe:

 1. Cunoaşterea, înţelegerea tulburărilor de spectru autist și altor tipuri de afecțiuni;
 2. Capacitatea de a interacționa cu copii de diferite vârste, medii sociale și necesități speciale;
 3. Cunoașterea limbilor română, rusă, engleză (constituie un avantaj);
 4. Abilități de comunicare;
 5. Rezistență la stres.

Programul cursului

 • 154 ore de teorie;
 • 141 ore de practică;
 • Examinare și certificare.
 • Perioada de instruire: februarie - iulie 2020

Pentru a participa la concurs, rugăm persoanele interesate să transmită la adresa electronică copiii.ploii@gmail.com, până în data de 15 februarie 2020, dosarul cu următoarele documente:

 • CV cu menționarea informațiilor relevante pentru concurs;
 • Scrisoare de motivare.

Persoanele selectate vor avea responsabilitatea să frecventeze cursul în întregime și să activeze ulterior în cadrul A.O. ”Copiii Ploii”, în calitate de terapeut comportamental și condiții avantajoase de muncă.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.