Povestește-mi despre tine. Digital Storytelling

Distribuie prietenilor:


Extindem perioada de aplicare la trainingul „Povestește-mi despre tine. Digital Storytelling”

Povestește-mi despre tine. Digital Storytelling este un atelier de creație care își propune să încurajeze tinerii să-și împărtășească povestea.

Pe parcursul acestui atelier vei învăța ce este digital storytelling, care este puterea unei povești și cum poate o poveste să te ajute să devii mai puternic și mai încrezător în forțele proprii.

Digital Storytelling (Berkeley Method) este o metodă de a ajuta persoanele să devină mai puternice prin împărtășirea propriei povești de viață cu ajutorul elementelor digitale. Joe Lambert, fondatorul Center for Digital Storytelling și unul dintre promotorii acestei metode, definește povestea digitală ca fiind un scurt video narativ, povestit la persoana I-a, creat din combinarea vocii proprii înregistrate, a unor fotografii, imagini sau a unor cadre filmate, dar și a muzicii sau a altor sunete de fundal.

Filozofia din spatele acestei metode : fiecare poartă o poveste în el, o poveste care poate fi împărtășită. Deseori oamenii cred că ceea ce au experimentat ei nu este suficient de interesant, că ei nu sunt suficient de creativi, sau nu vor să-i deranjeze pe ceilalți cu gândurile și problemele pe care le au.

Scopul atelierului este să ajutăm tinerii să împărtășească o experiență pe care au trăit-o și de care sunt mândri.

Ce se cere de la candidați:

-          Dorință de a participa;

-          Vârsta între 18 și 35 de ani;

-          Prezența obligatorie în cele două zile ale atelierului : 8 - 9 februarie 2020;

-          Completarea formularului de aplicare.

Data limită de aplicare: 3 februarie, ora 23:59.

Vor fi contactate doar persoanele selectate.

Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

Atelierul Povestește-mi despre tine. Digital Storytelling va fi facilitat de Georgiana Fînaru, care va împărtăși participanților experiența acumulată în cadrul unui program finanțat de Erasmus+, organizat de Upstream Stories în parteneriat cu Phoenix Riser. Atelierul, care va avea loc în perioada 8-9 februarie 2020, la Chișinău, este organizat în colaborare cu Centrul „Speranța” din Chișinău.

Dacă aveți întrebări vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email: georgiana.finaru@yahoo.fr sau să ne contactați pe nr. de telefon: 078755834.

Alte articole:

Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet